25854
12:05 10.022020

«Минай» зазнав розгромної поразки

Спорт 3103

9 лютого ФК «Минай» провів черговий товариський поєдинок. У Львові закарпатці програли «Руху» з рахунком 0:6.

Господарі реалізували свої моменти та скористалися помилками гостей, а ось минайці у відповідь забити не могли. У підсумку поразка, після якої «Минай» має стати тільки сильнішими.

Зрештою, важкі тренувальні збори (практично щодня по 2 тренування), втома від попереднього поєдинку (днем раніше грали з ФК «Ужгородом»), виїзна гра (тільки зранку подолали більше 260 км на автобусі) не додали закарпатцям сил у цьому матчі. Сюди ще слід додати і силу суперника. Зрештою, такого потужного опонента в це міжсезоння минайці ще не мали. Який, окрім всього, ще й нового головного тренера має, тому їх гравцям було що доводити наставнику. До того ж, «Рух» виглядав значно свіжішим за нас – у цьому місяці це лише другий товариський матч для них.

До цього всього додався ще й невдалий початок матчу, який морально не надто добре вплинув на нашу команду. Вже на 3-ій хвилині рахунок був 2:0 на користь господарів. Наші захисники двічі поспіль пропустили прориви Кондракова в карний майданчик: один раз забив, один раз вдало асистував.

На 10-ій хвилині «Минай» міг врятувати ситуації – забий Карноза з близької відстані, але голкіпер «Руха» зіграв дуже добре. Якби Артур відзначився, то все могло бути інакше. Натомість через 11 хвилин ми пропускаємо втретє – відзначився ганець Ернест.

Після такого було важко відновити контроль м’яча та налагодити гру, хоч «минайці» і старалися.

На жаль, стільки ж, 3 гола, забив «Рух» у ворота закарпатської команди і у другому таймі. На 61-ій хвилині Калюжний вдало прорвався та пробив точно у кут воріт, а через 9 хвилин нам забили із пенальті. Зі стандарту пропустили і 6-ий – Біленький (який перед цим реалізував 11-метровий) забив з подачі кутового.

Звісно, були моменти і у нашої команди. Зокрема, у Глаголи та Пиняшка. Проте сьогодні був не наш день. 0:6 – поразка, звісно, дуже прикра. Проте саме для цього і потрібні товариські матчі, аби після них робити висновки. Спаринги з такими суперники дуже важливі, тому що вони відкривають проблемні моменти, над якими слід попрацювати. Час для цього ще є.

Тренерський штаб традиційно експериментував зі складом, пробував нові напрацювання і десь гравцям не вистачало взаєморозуміння та виникало помилки.

Віримо, що після таких поразок наші футболісти стануть тільки сильнішими. Попереду ще тиждень тренувань. Наступний товариський поєдинок «минайці» проведуть на Закарпатті – 14 лютого запланований вже третій товариський матч із «Ужгородом», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах