27081
11:33 9.062020

Cезон 2019/20 для ужгородських баскетболістів завершений

Спорт 4808

Нещодавно відбувся Виконком Федерації баскетболу України, на якому було вирішено долю Першої ліги України сезону 2019/20.

Зазначимо, що у третьому за силою баскетбольному дивізіоні держави виступає закарпатська команда – «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ». На першому етапі чемпіонату колектив Олександра Зубковського зайняв четверте місце в групі №3 (9 перемог у 20-и поєдинках) і здобув путівку до плей-оф, де повинен був зустрітися з одним із переможців трьох груп.

Читайте також: Олександр Зубковський: «Я задоволений грою команди та прогресом молодих закарпатських баскетболістів»

Нагадаємо, що у зв’язку з пандемією коронавірусу всеукраїнські баскетбольні змагання з середини березня не проводяться. Суперліга та Вища ліга України серед чоловічих і жіночих команд сезону 2019/20 були завершені достроково ще в березні, а от чемпіонат держави серед команд Першої ліги був призупинений і за сприятливих умов його планували продовжити.

Однак за  підсумками Виконкому ФБУ, котрий відбувся 28 травня, було ухвалено рішення про дострокове завершення Першої ліги України. Таким чином, сезон 2019/20 для ужгородського БК офіційно завершений.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах