27205
10:58 24.062020

Данило Книш: «Минай» – амбітна команда, яка грає у видовищний футбол»

Спорт 6125

Новачком ФК «Минай» після карантинної перерви став ексфутболіст «Калуша» Данило Книш. Вболівальники закарпатської команди пам’ятають цього атакуючого півзахисника – зрештою, із «Калушем» грали досить часто протягом минулого сезону.

24-річний Данило – уродженець Одеської області, а саме з міста Арциз. Є вихованцем київського «Динамо», де три роки провів на молодіжному рівні – в U-19 та U-21. Після дубля киян перейшов в кам’янську «Сталь». Спочатку також грав в U-21, а потім його перевели в основну команду. Таким чином, Книш провів рік у команді УПЛ – і зіграв там близько 15 матчів. До речі, разом з нашим Анатолієм Нурієвим. Має Данило і досвід ігор за молодіжні збірні України – U-17 та U-19.

Останні два роки Книш провів у «Калуші» – за два сезони забив 10 голів. Один з них з пенальті у ворота нашої команди – це була наша остання зустріч в рамках Другої ліги.

Тепер Данило – частина закарпатського клубу.

«Вирішив перейти в ФК «Минай» тому що це амбітна та хороша команда, яка йде в лідерах та демонструє змістовний та видовищний футбол. А ще в мені був зацікавлений особисто головний тренер команди і це зіграло ключову роль, – розповів він клубній пресслужбі. – Радий тут опинитися. Тут відмінні умови, хороша база та якісні поля. Є все для футболу. Та і адаптацію в команді пройшов дуже швидко, колектив дуже дружній.

Будучи в «Калуші», ми зустрічалися дуже часто. І в Другій ліз, останній раз в Кубку України. Завжди було не просто з ними грати з вашою командою, особливо в Минаї. У вас завжди був класний підбір футболістів».

Данило Книш вже встиг дебютував за «Минай» у півфіналі Кубка України проти київського «Динамо». Зіграв зі старту і провів на полі 71 хвилину.

«Дуже радий, що з перших хвилин зіграв у такому відповідальному поєдинку, – зазначив він. – Намагався принести максимум користі команді та виконати тренерську установку. Звісно, хотілося забити у такому матчі, але не вийшло».

Зізнався Данило, що йому дуже подобається Ужгород. «Невелике, гарне, зелене місто, де все поруч і під рукою, – розповів футболіст. – Проте ще не встиг його роздивитися, адже більшість свого часу проводжу на базі, зараз напружений графік. Але як буде вихідний, обов’язково це виправлю».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах