ko.net.ua

Гравці «Минаю» поділилися враженнями від перемоги над ФК «Гірник-Спорт»

«Гра була важка, але ми були готові до цього». Футболісти закарпатської команди задоволені результатом поєдинку, водночас дуже втомлені – поєдинок відібрав чимало сил.

Василь Пиняшко, півзахисник, автор переможного голу:

«У грі було дуже велике бажання забити. Тим більше, граємо ж вдома. Дуже радий, що вдалося відзначитися голом. Тим більше, він виявився дуже важливим. Коли забивав, то на такий пас від суперника не чекав – думав захисник виб’є якнайдалі. Ми ж тоді відразу запресингували суперника, вступили у відбір і просто завадили захиснику вибити м’яч подалі. Далі вже завершив справу. Як атакуючий гравець, завжди прагну максимально принести користь команді. Зараз кожна гра є дуже важливою. Коли забив, то вирішив відсвяткувати так, як часто це роблю на тренуваннях. Чекав коли випаде нагода зробити це в офіційній грі. Радий, що так вийшло. Зараз всі дуже втомлені, адже ми не звикли до такого графіку. Плюс попереду дальні переїзди. Проте тренер добре підводить нас до ігор: є час і на відновлення, і на тренування. Також думка, що ми можемо підвищитися у класі і виграти лігу, додає сил».

Андрій Попович, воротар:

«Дуже непростий матч. Хоча це не стало для нас сюрпризом, ми готувалися до такої боротьби. Розуміли, що «Гірник-Спорт» не ставить перед собою якихось задач і вони грають виключно у своє задоволення. Добре, що виграли. У другому таймі ми трохи підсіли, це скоріш втома накопичилась, ми ж граємо кожні 3-4 дні. Але хлопцям респект, що так викладаються і грають через не можу.

Що трапилося в епізоді з не зарахованим голом? Був простріл з флангу, я біг на перехоплення і в один момент відчув удар по голові. Скоріш за все, отримав коліном від суперника. І мене «вирубило» на пару секунд. Отримав удар якраз перед тим як схопити м’яча, тому і не зміг відвести загрозу. Отямився вже на газоні, боліла щелепа, голова. Вже почуваюся краще, тому буду готуватися до наступних важливих ігор».

Андрій Ткачук, півзахисник:

«Гра була дуже важка. В першу чергу, психологічно. На нас дуже тиснув результат. Тим більше, суперник більше грав у своє задоволення – у них же ніяких задач вже нема. Також вони дали можливість відпочити у попередньому турі з «Рухом» декільком провідним гравцям і відчувалося, що у них більше сил. Плюс погода була досить важка, складно навіть дихати було. Зокрема і мені після травми. Але витерпіли. Взяли результат, який був потрібен. Тому всі зараз дуже щасливі. Хоча після матчу в роздягальні взагалі емоцій не було ніяких, всі були просто спустошені. Сил на якесь святкування просто не залишилося. Нема часу на це. Попереду три складні матчі. Всі розуміють, що у нас такий шанс вийти в УПЛ і треба ним скористатися. Сили знайдемо. Такі ігри, які залишилися, треба виривати «на характері».

Інформаційний департамент ФК «Минай»