28983
11:05 28.102020

Гравець ФК «Ужгород» Павло Тищук: «Звичайно, було б набагато краще, якби це був переможний гол»

Спорт 2994

Нападник «Ужгорода» Павло Тищук, який відзначився голом у матчі проти «Чернігова», прокоментував клубній пресслужбі поєдинок своєї команди.

«Чернігів» – команда дисциплінована, вони грали від захисту, боролись за кожен м’яч, але ми готувались до такої гри від них. Під час теоретичного заняття тренер нам казав, що буде саме така гра», – каже Павло Тищук.

Читайте також: ФК «Ужгород» – ФК «Чернігів»: рятівний гол на завершальних хвилинах зустрічі

«Нам дуже не вистачало наших лідерів, які пропускали цю гру, але ми всеодно налаштовувалися тільки на перемогу. Перший тайм не дуже в нас вийшов, ми самі собі створили проблеми, але вже в другому таймі почали грати в ту гру, яку просив наш тренер. Ми почали створювати багато моментів біля воріт суперників і змогли забити. Був дуже хороший навіс з флангу і вдалось забити головою. Емоції від голу позитивні, оскільки це був дебютний для мене м’яч за ФК «Ужгород» у офіційних матчах. Звичайно, було б набагато краще, якщо б це був переможний гол. Думаю, що якщо було ще хоча б декілька хвилин, то ми би дотиснули суперника і здобули перемогу», – підсумував нападник «Ужгорода».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах