29791
15:03 29.012021

В Ужгороді відбувся святковий турнір з шашок

Спорт 3927

У середу, 27 січня, в ужгородському СК «Юність» відбувся турнір з шашок, присвячений  103-й річниці подвигу героїв під Крутами.

Водночас цей турнір засвідчив про відкриття нового спортивного сезону. Після тривалої перерви любителі шашок зібрались, щоб пограти та віддати шану улюбленій грі.

Участь у змаганнях взяли 12 спортсменів з Ужгорода, Перечина та Ужгородського району. Турнір розіграли за коловою системою та регламентом – 20 хвилин на партію обом учасникам.

Звісно, що перший турнір 2021 року, святковий характер його та урочистість моменту мотивували та заохочували кожного учасника до змістовної гри.

З перших турів спортсмени повели активну і жваву боротьбу. Мало хто з учасників думав про результат, переважна більшість була поглинута творчістю шашок. Це було відрадно і приємно спостерігати.

З наближенням фінішу розігрались фаворити, які захопили ініціативу. Кульмінаційними стали 10-12 тури, у яких лідери зустрічались між собою, щоб виявити переможця.

Першим фінішував кмс Михайло Рішко (м. Ужгород), який продемонстрував активну та змістовну гру. Його результат – 21 очко з 22 можливих.

Друге місце виборов кмс Михайло Кичера (Ужгородський р-н), який у підсумку набрав 19 очок.

Третє почесне місце посів кмс Іван Дьордяй (Ужгородський р-н) – 17 очок.

Єдина з-поміж жінок кмс Галина Віхніна опинилась на четвертому місці, що свідчить про її високий клас гри..

Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами, повідомляє Управління у справах КМС Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах