340
14:32 16.042016

В Ужгороді гратиме «Динамо»

Спорт 1896

Сьогодні о 17:00 в обласному центрі на стадіоні «Авангард» ужгородська «Говерла» зіграє проти київського «Динамо».

f9b3-goverla_новый размер

Навряд чи хтось сумнівається в тому, що чинний чемпіон виграє в Ужгороді. В’ячеслав Грозний говорив в Одесі на післяматчевій прес – конференції, що йому нема кого ставити грати навіть на тлі «Чорноморця»: « На склад я не можу набрати людей. Вимагати, щоб вони стрибнули вище голови, – нереально. Мені нема кого ставити грати. Робота з резервом в Закарпатті два десятка років не велася. Всіх талановитих забрали до Словаччини та Угорщини або по провідним школам України. «Чорноморцю» легше, у них і лава більше». Ну, і ось – після програного матчу в Одесі, та після такого інтерв’ю, Грозному доведеться придумувати щось проти «Динамо»… Чи є хоч якісь шанси у сьогоднішніх господарів? Мабуть, в такому ключі можна робити припущення і ставити питання саме таким чином, якщо прогнозувати майбутнього переможця, – пише football.ua

Напевно, єдиний шанс «Говерли» – глобальна і недозволена недооцінка суперника з боку киян. Звичайно, не так давно ніхто не міг і уявити, що чемпіон може програти в Олександрії і вилетіти з Кубка, але це сталося. Після того матчу Сергій Ребров зізнався, що причина поразки – не той настрій його підопічних на матч. Тому, з одного боку, чисто теоретично не можна виключати, що динамівці не можуть видати ще один настільки жахливий поєдинок. Але якось зовсім не віриться, що, будучи однією ногою чемпіоном, і при цьому отримавши ляпас в Олександрії, «Динамо» може собі дозволити валяти дурня в Ужгороді, де все, що потрібно для перемоги – зіграти посередньо, або навіть нижче середнього (в принципі, так команда часто і грає останнім часом), і покластися на індивідуальний рівень своїх виконавців. Якщо ж гості включать максимальні оберти, то Дмитру Бабенко доведеться діставати м’яч із сітки не один раз.

Загалом, потрібно визнати, що матч позбавлений практично будь-якої інтриги.

Дискваліфіковані: Ягодінскіс («Говерла»).

Травмовані: Драгович («Динамо»).

Під питанням: Федорчук, Морозюк, Мякушко (всі – «Динамо», на цьому тижні приступили до тренувань в загальній групі).

Орієнтовні склади:

«Говерла»: Бабенко – Савченко, Кутас, Ряшко, Іванов – Гавриш, Гончар – Єременко, Гемега, Кузик – Худоб’як.

«Динамо»: Шовковський – Даніло Сілва, Хачеріді, Віда, Антунес – Риболовля – Ярмоленко, Сидорчук, Велозу, Гусєв – Мораес.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах