347
09:48 18.042016

Ужгородські гандболістки все далі від чемпіонства

Спорт 1576

У Херсоні з 13 по 16 квітня пройшов 2-й з’їзний тур 2-го етапу жіночої Суперліги з гандболу.

1 (2)_новый размер

У перший ігровий день ужгородські «Карпати» зійшлися з господарками майданчику – херсонською «Дніпрянкою». У минулому турі закарпатські гандболістки поступилися, а ось цього разу все склалося куди краще. «Карпатівки» вдало увійшли в гру і створили невелику перевагу. Боротьби було багато, поступатись нікому не хотілось, але швидкість в контратаках та хороша реалізація задньої лінії «Карпат» розбивали захист херсонської команди. У підсумку після першої половини +7 в ужгородок. В другій 30-хвилинці картина на майданчику не змінилася, й гості впевнено довели справу до перемоги 36:30. В іншому матчі львівська «Галичанка» здобула впевнену перемогу проти київського «Спартака».

Наступного дня «Карпати» здивували багатьох. Підопічні Петровського провели невдалий перший тайм і програвши єдиноборства та змарнувавши моменти біля воріт суперника цілком заслужено поступилися у першому таймі 15:12. Після перерви «Карпати» додали, та аби переломити хід гри не вистачило зовсім трохи. Фінальна сирена зафіксувала перемогу киянок – 29:28. Головний конкурент наших гандболісток – «Галичанка» переграла херсонок – 31:22.

І на завершення з’їзного туру «Дніпрянка» у напруженій грі здолала «Спартак» – 33:31, а «Карпати» у принциповому матчі зійшлися з «Галичанкою». Львів’янки грали обережно позаду та активно попереду. Вдалий початок дався взнаки і «Галичанка» впевнено діяла. Перед перервою ужгородки багато помилялися, що й відобразилося на табло – 8:12. У другому таймі обидва колективи продемонстрували видовищний гандбол, та скоротити відставання і здобути прийнятний результат не вдалося. «Галичанка» здобула важливу перемогу – 18:24.

Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський зазначив: «У такому щільному графіку зі з`їзними турами та єврокубками ми не встигаємо відновлюватись. Ми б`ємося і доживаємо цей сезон».

У підсумку тільки одну перемогу із трьох здобули ужгородки, в той час як головний суперник здобув максимум очок. 3-й тур пройде у Львові з 21 по 23 квітня.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах