35384
11:55 3.072022

Благодійний забіг на підтримку героїв ЗСУ провели в Ужгороді

Спорт 7383

Сьогодні зранку в місті над Ужем провели благодійний забіг та аукціон на підтримку наших військових. На старт вийшли близько двох сотень учасників. Серед них, як мешканці міста так і гості з інших країн. зокрема Польщі, Словаччини та Чехії.

Учасники забігу мали змогу обрати мале або велике коло, тобто дистанції у 2,2 км чи 6 км. Стартували на площі Театральній, де також відбулася невелика розминка та розігрів під гарну українську музику. Головний меседж івенту оголосив ведучий: «ні переможців ні переможених, адже всіх об’єднує єдина мета – це перемога України».

Благодійний забіг та аукціон «I’m Ukrainian» організовували ГО «Ir-Run Club» за підтримки Закарпатської ОВА та Ужгородської міської ради. За даними Закарпатської ОВА учасники забігу зібрали понад 110 000 грн, які мають передати на потреби Збройних Сил України.

Водночас у межах акції «I’m Ukrainian» триває й онлайн-аукціон до якого може долучитись кожен. Серед лотів. Які можна придбати: футболка з автографом Президента Володимира Зеленського, картини, марки, ювілейні монети, медалі та багато іншого. Усі зібрані кошти також спрямують на підтримку українських військових.

Руслан ФАТУЛА,

Відео Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах