35805
15:53 14.082022

Невицькі волейболісти тріумфували на домашніх змаганнях

Спорт 5864

У суботу, 13 серпня, у с. Невицьке, що на Ужгородщині, відбувся чемпіонат Оноківської ОТГ з паркового волейболу, приурочений до Міжнародного дня молоді.

Участь у чемпіонаті взяли 8 команд. Кожен колектив складався з двох хлопців і двох дівчат 2005 р.н. та молодших. За результатами жеребкування було сформовано дві групи по чотири команди. Тріумфатори квартетів виходили до фіналу, а команди, що зайняли другі місця – розігрували між собою бронзові медалі.

Хочеться відзначити рівень учасників змагань. Юні волейболісти добре підготувалися до цих стартів і викладалися на повну, аби продемонструвати якомога кращий результат. Баталії на волейбольних майданчиках були яскравими та напруженими.

За результатами матчів групового етапу до фіналу вийшли «Оріховиця» та ВК «Невицьке». Це протистояння, як і належить іграм найвищої стадії змагань, було принциповим і тримало в напрузі від стартового й до завершального розіграшу. У підсумку з рахунком 2:1 переміг ВК «Невицьке». Відповідно «Оріховиця» стала срібним призером чемпіонату Оноківської ОТГ.

А в грі за третє місце зійшлися «Воля» (Невицьке) та «Надія» (Кам’яниця). Останні переважали свого суперника й зуміли вибороти перемогу, а разом з нею і медалі бронзового ґатунку. Фінальний рахунок тієї зустрічі – 1:2.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями. Також організатори визначили кращих виконавців. Звання кращого гравця здобула представниця ВК «Невицьке» – Іванка Каганець. Кращим захисником стала Олександра Уварова («Оріховиця), а кращим універсальним гравцем – Лілія Мадярчук (ВК «Невицьке).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах