36137
13:44 19.092022

В обласному центрі Закарпаття відбулися видовищні змагання з бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО

Спорт 6210

Протягом двох днів, 17–18 вересня, в Ужгороді тривав Благодійний відкритий чемпіонат міста з бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО (легкий та посилений контакт) серед юніорів, юнаків та молодших юнаків.

Ці змагання проводили задля розвитку та популяризації цього виду спорту серед населення; широкого залучення дітей, підлітків, молоді та дорослих до активних занять спортом; підвищення майстерності учасників і суддів; підготовки спортсменів для збірної команди міста Ужгорода з комбат самозахисту ІСО; військово-патріотичного виховання молоді, а також фінансової допомоги ЗСУ.

Учасниками змагань стали 84 спортсмени, які представляли Ужгород та Ужгородський район. Наймолодшим було 5 років, а найстаршим – 17 (усі вони були розподілені по відповідних категоріях). Для деяких дітей ці змагання стали дебютними: вони вперше відчули змагальну атмосферу й набралися трохи досвіду. А для більшості спортсменів ці старти були черговими, і вони змогли продемонструвати раніше здобуті навички.

Майже всі поєдинки вийшли динамічними, а в більшості з них тривала цікава та безкомпромісна боротьба. Спортсмени викладалися на повну, оскільки прагнули вибороти хороший результат і потрапити на п’єдестал пошани.

Зазначимо, що переможців та призерів Благодійного відкритого чемпіонату Ужгорода з бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО (легкий і посилений контакт) нагородили медалями та грамотами, а зібрані кошти передали на потреби Збройних сил України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті правоохоронці ліквідували канал незаконного переправлення осіб через кордон
13:45
У Воловці затримали наркоторговця
13:30
«Вчасно»: проєкт про сексуальну освіту впроваджує молодь Білківської громади
13:15
На Ужгородщині горів будинок та гараж
12:12
ФК «Хуст» отримав технічну перемогу й піднявся в турнірній таблиці
12:04
На Закарпатті судитимуть помічника лісничого, який допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень
11:46
На Берегівщині 10-річний хлопчик отримав опіки під час спалювання сміття
11:38
Цигарковий контрабандист позбувся на українсько-румунському кордоні «Мерса» за півмільйона гривень
10:57
У Мукачеві демонтують ще 9 сітілайтів
10:39
За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України
10:32
Всі новини