36150
15:46 20.092022

«Минай» та «Металіст» провели товариський матч

Спорт 2678

Наразі УПЛ на паузі, оскільки на футбольну арену невдовзі вийдуть національні збірні. Деякі команди елітного дивізіону вирішили заповнити перерву в офіційних іграх товариськими матчами.

Одними з таких команд є «Минай» та харківський «Металіст», які сьогодні, 20 вересня, провели спаринг на ужгородському стадіоні «Аванград».

У першій половині зустрічі минайці створили чимало гольових моментів, та використати бодай один із них не вдалося. Щодо харків’ян, то в них теж інколи виникали гострі моменти, але з реалізацією були проблеми. Тож на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

А ось на старті другого тайму команди зуміли обмінялися голами. На 48-й хв. Данило Колесник вивів господарів уперед, а на 57-й – Євген Рязанцев відновив рівновагу (1:1).

На завершальні пів години зустрічі Володиимир Шаран випустив велику кількість провідних гравців, які дали результат. На 82-й хв. Олег Вишневський завдав удар, який у підсумку став переможним для «Минаю» (2:1).

Свою наступну гру представники Срібної землі зіграють 25 вересня. Це буде перенесений домашній матч 1-го туру УПЛ проти ФК «Львів».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах