36646
17:40 7.112022

Закарпатські футбольні команди визначали півфіналістів обласного чемпіонату

Спорт 3431

Благодійний турнір – чемпіонат Закарпаття з футболу на честь воїнів ЗСУ вийшов на фінішну пряму. 6 листопада відбулися ігри першої стадії плей-оф – 1/4 фіналу.

Успішно зуміли подолати груповий етап 8 команд (по два кращі колективи з кожної групи). 2 листопада відбулася процедура жеребкування, де були сформовані чотири пари, які продовжили боротьбу за титул. Одразу зауважимо, що протистояння раунду плей-оф складаються з одного матчу на нейтральному полі.

«Сокіл» (Кінчеш) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:3

Виноградівський колектив переміг у всіх матчах групового етапу й виграв групу В. Саме «Севлюш» вважається головним претендентом на титул. Свої амбіції команда підтвердила і в чвертьфіналі, де їй протистояв другий колектив групи А – «Сокіл».

Вже в першому таймі гості провели дві результативні атаки й зробили вагомий крок до перемоги (результативними ударами на 13-й та 33-й хв. відзначилисяВасиль Ковтун і Михайло Чедрик відповідно). А на 80-й хв. Адріан Пуканич установив на табло остаточний рахунок зустрічі – 0:3. Отож «Севлюш» продовжує впевнено крокувати до своєї цілі. Наступна зупинка – півфінал.

«Тячів» – «Карпати» (Рахів) – 0:2

Доволі впевнено подолали стартовий раунд плей-оф і тріумфатори групи D – «Карпати», які виявилися сильнішими за другу команду групи С – «Тячів».

Рахів’яни надійно діяли в обороні й не дозволили супернику провести жодної результативної атаки. Натомість самі відзначилися по голу в кожному з таймів. На 24-й хв. Сергій Шоляк вивів «Карпати» вперед, а на 53-й хв. Юрій Яремчук подвоїв перевагу своєї команди (0:2).

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Поляна» – 2:2 (пен. – 5:4)

Найбільш видовищним та інтригуючим протистоянням 1/4 фіналу була зустріч «Медеї» та «Поляни» – першої команди групи А та другого колективу групи B відповідно.

Початок зустрічі був за гостями. «Поляна» зуміла забити два швидкі м’ячі (на 8-й хв. результативним ударом відзначився Сергій Пукіш, а на 16-й – Сергій Кундрик) й була близькою до перемоги. Рахунок 0:2 протримався аж до 63-ї хв., допоки «Медея» не взялася переломити хід протистояння на свою користь.

На 63-й хв. Віталій Медведєв скоротив відставання своєї команди до мінімуму, а через десять хвилин Олександр Кобеляш відновив рівновагу (2:2) й перевів гру в серію пенальті. Краще з 11-метровими ударами виходило в «Медеї». Колектив з Ужгородщини на куражі дотиснув суперника й святкував вольову перемогу (рахунок по пен. – 5:4).

«Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – «Вільхівці» – 1:3

Тріумфатором зустрічі другої команди групи D та першого колективу групи C – були останні. «Вільхівці», маючи за плечима чималий досвід виступів на найвищому обласному рівні, досить легко розібралися зі своїм суперником.

На 20-й хв. Богдан Кірєєв вивів гостей уперед. На 58-й хв. Кирило Бистрицький подвоїв перевагу «Вільхівців», а на 72-й Євген Проданов – потроїв. Зберегти свої ворота неушкодженими команді-переможниці не вдалося. На 85-й хв. «Марамуреш» зусиллями Назара Хрієнка один м’яч відквитав, але на більше господарям не вистачило ні сил, ні часу. У підсумку – заслужена перемога «Вільхівців».

У рамках 1/2 фіналу зустрічатимуться:

«Севлюш» (Виноградів) – «Медея» (Оноківська ТГ),

«Карпати» (Рахів) – «Вільхівці».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини