36789
13:14 20.112022

В Ужгороді відбувся турнір із більярду на підтримку ЗСУ

Спорт 4016

Придбали Starlink та відправили українським захисникам на передову – так учасники ІІ етапу Кубку України GGPoker з Комбінованої піраміди, який напередодні стартував в Ужгороді, підтримали ЗСУ. Про це на відкритті турніру повідомив організатор змагань, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Закарпатській області Сергій Король.

Метою проведення Кубку, який проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України і Федерації спортивного більярду України (ФСБУ), є збір коштів на потреби Збройних Сил України.

Учасників та гостей турніру привітав і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович подякував нашим захисникам за те, що боронять нашу землю, за можливість проводити в Ужгороді такі змагання. Підкреслив, що завдання кожного з нас сьогодні – підтримувати наших воїнів та оголосив хвилину мовчання за загиблими українськими Героями.

Участь у змаганнях, які триватимуть протягом 4 днів, беруть 101 більярдист із 18-ти регіонів України – Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Харківської, Полтавської, Чернівецької, Волинської, Вінницької, Донецької, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Хмельницької та Черкаської областей.

В офіційному відкритті Кубку також узяли участь перший віцепрезидент ФСБУ Андрій Заостровцев, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Львівській області Олександр Білевич, голова відокремленого підрозділу ФСБУ у Харківській області Олег Галушко, представник GGPoker Україна Володимир Паршин, керівниця більярдного клубу Buffalo Ungvar Магдалина Король. Також на турнірі присутній професійний гравець у більярд, заслужений майстер спорту України, дворазовий чемпіон світу Ярослав Тарновецький та 14 майстрів спорту із більярду.

У перший день турніру посвідчення кандидата у майстри спорту урочисто вручили 11-річному ужгородцю Максиму Королю, який став наймолодшим в Україні кандидатом у майстри спорту зі спортивного більярду. Хлопчик здобув перемогу у чемпіонаті Закарпатської області зі спортивного більярду серед дорослих.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах