36871
16:29 28.112022

В Ужгороді відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Костянтина Саса-2022»

Спорт 8980

У відкритих традиційних змаганнях зі спортивного орієнтування «Кубок Костянтина Саса-2022», присвячених Дню Гідності та Свободи, Пам’яті жертв голодомору в Україні та пам’яті легенди закарпатського орієнтування Саса К. Ф., взяли участь понад 100 учасників із різних куточків Закарпатської області. 27 листопада 2022 року до лісового масиву «Шахта» з’їхалися команди з Хустського, Ужгородського районів, міст Іршава, Хуст, Ужгород. Юні спортсмени викладалися по максимуму аби якнайкраще продемонструвати всі свої вміння та навички.

Організатором змагань виступив Закарпатський центр туризму, а головну суддівську колегію очолила Юлія Більце – молодий, але вже досвідчений фахівець зі спортивного орієнтування Закарпатського центру туризму.

Учасники змагань виборювали перемогу на середніх дистанціях. Місцевість була переважно рельєфна, з перепадами висот, чималою кількістю лісових стежок-доріжок та лощин.

Наймолодший учасник змагань – Іванусик Максим, 6 років, а найстарший – Назаренко Петро, 84 роки. Також у змаганнях пліч-о-пліч зі своїми дітками взяли участь їхні батьки, котрі також боролись за призові місця у відповідних вікових категоріях.

Юні спортсмени-орієнтувальники отримали насолоду від суперництва на цікавих дистанціях, спілкування один з одним, були пронизані духом здорового способу життя та дбайливого ставлення до природи!

Незалежно від віку всі учасники боролися завзято і наполегливо. Найкращі спортсмени в кожній віковій групі за підсумками змагань були нагороджені грамотами.

Переможці змагань:

Бубряк Софію

Гук Ольгу

Количеву Маргариту

Алієву Ангеліну

Дранчак Крістіну

Горєлкову Юлію

Палчей Наталію

Бойко Назара

Дегтярьова Олександра

Думанчука Богдана

Левшакова Валерія

Пеприка Олега

Малетича Віктора

Демиденко Сергія

Про це повідомляє Закарпатський центр туризму.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах