37398
13:20 7.022023

Перший новачок та перша поразка «Минаю» у 2023 році

Спорт 4746

Закарпатський ФК продовжує підготовку до другої частини сезону 2022/23. Також клуб працює над підсиленням складу команди.

4 лютого «Минай» зіграв свій третій спаринг на тренувальних зборах у Туреччині. Суперником був ФК «Сараєво». Команда зі столиці Боснії і Герцеговини йде на п’ятому місці турнірної таблиці Прем’єр-ліги, маючи у своїй скарбничці 25 пунктів (18 ігор).

У першій 45-хвилинці склад «Минаю» був наближений до основного. Закарпатська команда виявляла активність у нападі й зуміла відкрити рахунок. На 36-й хв. результативного удару завдав Єгор Твердохліб. Чудова нагода для взяття воріт була і в «Сараєва», та реалізувати 11-метровий удар боснійці не зуміли: Олександр Бандура парирував «постріл» з «позначки».

У другому таймі в складі «Минаю» відбулося багато замін. На поле виходили гравці, які перебувають на перегляді, а також ті, хто в першій частині сезону мав менше ігрової практики. Втримати переможний результат команді не вдалося. На 77-й хв. Раміч відновив рівновагу, а на 82-й хв. К’єремех приніс «Сараєву» перемогу (1:2).

Результат у товариських матчах не головне, тож засмучуватися через поразку не варто. Важливо, щоб тренерський штаб та гравці зробили висновки з допущених помилок і не повторювали їх в офіційних матчах. Час для цього ще є. Попереду в минайців майже два тижні турецьких зборів. Протягом цього періоду наша команда повинна провести чотири спаринги (про імена суперників ми вже повідомляли).

Також додамо, що минулого тижня «Минай» підсилився 25-річним молдовським півзахисником Михаїлом Гечевим (контракт підписаний терміном на два роки). В Україні цей футболіст відомий виступами за рівненський «Верес». Свого часу Михаїл захищав кольори молдовських команд «Сфинтул Георге», «Петрокуб Хинчешти», тираспольського «Шерифа», а також латвійської «Ноа» (Юрмала). Останнім клубом Гечева був «Зімбру» (Кишинів, Молдова).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах