37777
11:26 21.032023

На Тячівщині відбувся волейбольний турніру «Кубок Шеверів»

Спорт 2817

Кожного року, саме на ранній весні, у березні, на Тячівщині в честь пам’яті визначного спортсмена Івана Шевері – члена збірної України та області з волейболу, відбувається турнір. Саме завдяки йому цей вид спорту на Тячівщині здобув широку популярність і розвиток. Цього року змагання знову відбудося, і «Кубок Шевері» вибороли волейболісти з Тернова.

Отже, 19 березня у спортивному залі Дубівського ліцею відбувся XXlll Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків “Кубок Шевері”, присвячений пам’яті І.В.Шевері, колишнього вчителя Дубівської ЗОШ, тренера з волейболу.

В урочистому відкритті спортивного свята взяв участь селищний голова Денис Каганець, керівництво ліцею, сини покійного Івана Шевері та шанувальники волейболу.

У турнірі взяли участь ВК “Діброва”, ВК “Терново”, збірна команда з м.Ужгород та волейбольні команди громади – ВК “Калини”, ВК “Дубове” №1 та ВК “Дубове” №2. На жаль, через об’єктивні причини анонсовані напередодні команди з Румунії не змогли приїхати до Дубового.

Команди змагалися за коловою системою. У підсумку зіграних ігор визначилися переможці.

Так, І місце посіли волейболісти ФК “Терново”, ІІ сходинку посіли спортсмени ФК “Дубове”№1, ІІІ місце – ФК “Калини”.

Переможці та призери турніру нагороджені кубками та медалями. Також відзначено кращих гравців. Нагороди вручав селищний голова Денис Каганець.

Крім іншого, кожна команда отримала від гостей з Ужгорода пам’ятний подарунок – книгу про історію волейболу Закарпаття.

Під час заходу також було проведено збір кошті на підтримку Збройних Сил України. Як повідомили організатори турніру, вдалось зібрати 4240 грн., які буде передано волонтерам на закупку речей першої необхідності для військових.

Свято відбулось за підтримки селищної ради, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, а також депутатів.

Олена Боднар

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах