37786
13:10 21.032023

Мукачівець Георгій Плавайко став переможцем шашкового турніру

Спорт 2284

Новий турнір з шашок-64, який відбувся 18 березня в СК «Юність», був відмінним і відрізнявся від решти турнірів, які відбувалися  ще донедавна.

По-перше, він мав статус обласного і носив відкритий характер, а по друге – проходив за широкого представництва районів. Так, у змаганні взяло участь 10 спортсменів з Перечина, Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Перечинського та Великоберезнянського районів.

Спортсмени грали за коловою системою, контроль часу – 20 хвилин на партію обом учасникам. Склад учасників підібрався досить сильним, адже за плечима багатьох шашкістів десятки, а може і сотня турнірних виступів.

З перших турів пішла завзята і жвава боротьба. У лідируючій групі постійно знаходились кмс Георгій Плавайко (Мукачево), кмс Мирослав Коцур (Виноградово) та кмс Михайло Кичера (Перечин).

Найбільш вдало, а головне стабільно зіграв Георгій Плавайко, який набрав 14 очок з 18 можливих і став переможцем. Він, до речі, єдиний з-поміж учасників, який не зазнав жодної поразки.

В останньому турі його наздогнав Михайло Кичера, теж – 14 очок, але виявився другим (програв переможцю в особистій зустрічі). Третє, почесне місце посів виноградівець Михайло Яцканич з результатом 12 очок.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та кубком. Окрім цього, подякою міського управління за популяризацію шашок у м. Ужгород та з нагоди Дня народження було відзначено Йосипа Ганича, повідомляє Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах