37819
18:16 25.032023

В Ужгороді нагородили кращих гімнасток

Спорт 2629

Парад-нагородження чемпіонату України серед спортивних клубів із художньої гімнастики відбувся напередодні в спорткомплексі «Юність». Протягом кількох днів Ужгород приймав на змаганнях представниць 53 клубів з усіх регіонів України.

Організатори – Міністерство молоді та спорту України, Федерація художньої гімнастики України, за підтримки Закарпатської федерації художньої гімнастики (керівниця – Валентина Плавайко). Суддівський корпус очолювала суддя міжнародної категорії Тетяна Фігель (Луцьк). Серед поважних гостей, зокрема, – і тренерка національної збірної України з художньої гімнастики Ірина Блохіна.

Відповідно до спортивних рейтингів та за результатами чемпіонату обрали три кращі клуби України: 3-є місце посів СК «Багіра» (м.Львів), 2-е місце – СК «Grace» (м.Дніпро), «золото» виборола команда №1 Школи Дерюгіних (м.Київ).

Нагадаємо, також сьогодні, 25 березня, тут стартує чемпіонат України з художньої гімнастики серед дорослих та юніорів (групові вправи). У змаганнях братимуть участь понад 60 команд з усієї України. Змагання проводяться Міністерством молоді та спорту України згідно з єдиним календарним планом, зокрема, з метою відбору спортсменів для чемпіонату Європи.

Про це інформує відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах