37822
11:05 26.032023

В Ужгороді відбулися обласні змагання з бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО

Спорт 4571

25–26 березня у СК Academy of Sport Education проходив Відкритий чемпіонат Закарпаття з бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО (легкий та посилений контакт) серед дітей, молодших юнаків, юнаків і юніорів.

Цілями та завданнями цього спортивного заходу були розвиток і популяризація комбат самозахисту ІСО, широке залучення дітей, підлітків, молоді та дорослих до активних занять спортом, підвищення майстерності учасників і суддів, військово-патріотичне виховання молоді та фінансова допомога ЗСУ. Учасниками Відкритого чемпіонату області стали 86 спортсменів віком від п’яти до сімнадцяти років. Більшість представляли Ужгород та Ужгородський район. Були також гості з Житомира.

Змагання тривали в трьох розділах (лайт-реслінг, фрі-реслінг, тотал комбат) різних вагових категорій. На майданчику точилася видовищна боротьба, оскільки кожен прагнув перемоги. Виокремити явних фаворитів було складно, адже багато учасників мали потенціал для перемоги. У підсумку судді все ж змогли виявити найсильніших.

Переможці та призери змагань після тріумфальних двобоїв отримали заслужені нагороди – грамоти та медалі. Для когось вони стали дебютними, а дехто вже не вперше підтвердив свою майстерність, потрапивши на п’єдестал пошани.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах