38076
11:01 17.042023

Виноградівські й тячівські футболісти крокують далі

Спорт 4318

У суботу, 15 квітня, на нейтральних полях відбулися матчі 1/2 фіналу Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ.

Фото ФК «Севлюш» (Виноградів)

«Севлюш» (Виноградів) – «Вільхівці» – 2:0

Протистояння, що відбулося на стадіоні «Тиса» у смт Вишково, було центральним на цій стадії змагань.Обидва колективи ставили перед собою амбіційні цілі, але для когось із них цей турнір повинен був завершитися вже в суботу.

На полі було багато непоступливої боротьби, як це і належить іграм стадії плей-оф. Попри створені небезпечні моменти в першому таймі, на перерву команди відправилися без забитих м’ячів (0:0).

Один із ключових епізодів матчу відбувся на 61-й хв., коли голкіпер «Вільхівців» порушив правила у межах карної зони й арбітр призначив 11-метровий удар. До м’яча підійшов Михайло Чедрик і за мить рахунок став 1:0. Опісля «Вільхівці» великими силами йшли вперед, та їхні спроби забити успіху не принесли. Натомість у компенсований арбітром час колектив із Тячівщини пропустив удруге. Дубль у цій грі оформив Михайло Чедрик.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Тячів» – 1:3

Тячівці потужно розпочали гру і вже в стартовій 15-хвилинці провели дві результативні атаки (точними «пострілами» відзначився Андрій Мерцин). На таку активність суперника «Медея» змогла відповісти тільки на 58-й хв. результативним ударом Руслана Соскиди.

Проте інтрига досить швидко згасла. Через хвилину після пропущеного м’яча «Тячів» забив утретє (гол в активі Михайла Лозинця) й зняв усі питання щодо переможця дуелі.

Отож у фіналі Благодійного турніру на честь воїнів ЗСУ 2023 зійдуться два колективи, які грали в одній групі, а саме – виноградівці й тячівці. Попередня гра між цими колективами завершилася перемогою «Севлюша» (7:2). Тепер тячівці спробують узяти реванш, але чи дозволить це зробити «Севлюш» – дізнаємося вже зовсім скоро.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах