38974
15:53 26.062023

В Ужгороді під час благодійного забігу Uzhhorod Night Run зібрали понад 90,5 тис. грн

Спорт 2124

90 тисяч 535 гривень зібрали під час благодійного забігу «Uzhhorod Night Run», який відбувся в Ужгороді напередодні, 25 червня ввечері. Учасники, а це понад 300 осіб, бігли дистанцію 4 кілометри.

Як розповіла начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, зібрані кошти спрямують на підтримку військових – для спецпідрозділу ГУР Міноборони «Крила» на укомплектування 4-х ударних груп та громадській організації «Рух підтримки закарпатських військових» та подякувала всім учасникм, партнерам, які долучилися до проведення спортивної події – компанії «Крайна», ГО «Армада Карпат», ФК «Минай» та тренеру Юрію Теличку, який провів розминку перед забігом. Висловила вдячність за сприяння управлінню патрульної поліції в Закарпатській області та волонтерам Товариства Червоного Хреста України.

Організаторами забігу було управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Uzhhorod Running Club та благодійний фонд «Starlife Charity».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах