39150
14:45 14.072023

Закарпатські поліцейські боролися за першість у змаганнях з рукопашного бою

Спорт 2680

Днями у Закарпатському обласному центрі дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулися командні змагання з рукопашного бою серед поліцейських територіальних і структурних підрозділів поліції Закарпаття. Загалом участь у двобоях взяли 7 команд.

У поєдинках на татамі правоохоронці продемонстрували неабияку витримку, міць та професійність.

Зважаючи на те, що усі учасники змагань впевнено володіють бойовими прийомами, кожен з них намагався продемонструвати свою унікальність та вміння та довести, що його команда гідна звання переможця.

Підтримати колег-поліцейських на змагання прийшли начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Андрій Скороход, заступник начальника УКЗ – начальник відділу професійного навчання Василь Продан, друзі та гості.

«Змагання такого рівня у нинішній час дуже важливі для підняття бойового духу наших колег, які щоденно заступають на службу заради того, щоб краяни та гості почувалися у безпеці. А фахова гра у команді за спільний результат тільки зближує та надає впевненості у колегах, з якими щодня вони стоять пліч-о-пліч», – зазначив Андрій Скороход.

Щойно усі поєдинки добігли кінця судді почали підрахунок набраних командами балів та визначили переможців змагань.

За їх висновками, 1-ше місце, і відповідно «золото», заслужено та гідно вибороли бійці спецпідрозділу КОРД. На 2-му місці у турнірній таблиці опинилися співробітники Мукачівського районного управління поліції, а бронзу здобула команда працівників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Андрій Скороход подякував усім учасникам за продемонстровані ними вміння, належний рівень підготовки та нагородив переможців кубками, грамотами та відзнаками.

Поліція Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах