39306
11:35 3.082023

ФК «Хуст» припинив свої виступи в Кубку України

Спорт 3130

Вчора, 2 серпня, відбулися матчі другого попереднього раунду Кубка України з футболу сезону 2023/24. Хустська команда на виїзді зустрічалася зі «Скалою 1911» (Стрий).

Фото ФК «Скала 1911»

Головний тренер закарпатської команди Володимир Циткін на поєдинок з новачком Другої ліги вирішив виставити другий склад. На жаль, футболісти ротації не зуміли нав’язати «Скалі 1911» серйозну конкуренцію і поступилися.

Стрияни потужно провели перший тайм, забивши три «сухі» м’ячі. На 2-й хв. поєдинку відзначився Максим Авер’янов, на 23-й результативного удару завдав Євген Мазур, а на 37-й хв. своє ім’я у графу «забиті м’ячі» вписав Іван Пастух. У закарпатців до перерви також виникали небезпечні моменти, але реалізувати бодай один із них так і не вдалося.

У другому таймі коуч хустського ФК випустив на поле кількох провідних гравців, але переломити хід зустрічі вже було неможливо. На 47-й хв. Максим Авер’янов оформив дубль і установив на табло рахунок 4:0. За десять хвилин після цього епізоду «Хуст» також забив (автором результативного удару став Василь Луців). Далі було затишшя, а за п’ять хвилин до завершення основного часу Іван Пастух удало завершив п’яту результативну атаку своєї команди.

Останнє ж слово було за хустянами, які вже в компенсований арбітром час провели свій другий гол (точним ударом відзначився Петро Луців). У підсумку гра завершилася переконливою перемогою «Скали 1911» з рахунком 5:2. Підопічні Миколи Василишина крокують далі, а «Хуст» припиняє боротьбу вже на ранній стадії змагань. Тепер колектив Володимира Циткіна зосередиться винятково на Першій лізі України.

«Скала 1911» (Стрий) – «Хуст» – 5:2 (3:0)

Голи: Максим Авер’янов 2, 47, Євген Мазур 23, Іван Пастух 37, 85 — Василь Луців 57, Петро Луців 93.

«Скала 1911»: Денис Завгородній, Іван Пастух, Олександр Аксьонов, Роман Николишин, Роман Цень, Микола Цвик (Артур Яната 62), Андрій Петрик (Андрій Лебеденко 83), Максим Авер’янов (Володимир Лук’янченко 75), Євгеній Мазур (Владислав Шаповал 75), Богдан Іванченко (Данило Грабовецький 62), Тарас Пучковський.

Головний тренер – Микола Василишин.

«Хуст»: Владислав Рябенко, Костянтин Колчін (Ігор Вагін 46), Євгеній Скиба, Роберт Пилип (Владислав Борисенко 58), Іван Петрук (Петро Луців 46), Володимир Шевчук, Максим Вадовський, Дмитро Диянчук, Вадим Мердєєв, Михайло Фляшко (Василь Луців 46), Іван Станкович (Назар Приходько 46).

Головний тренер – Володимир Циткін.

Результати інших матчів другого попереднього раунду Кубка України сезону 2023/24:

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів) – 2:1,

«Металіст» (Харків) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – 1:2,

«Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Тернопіль) – 0:0 (пен. 2:3),

«Нива» (Вінниця) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 0:0 (д.ч. 0:1),

«Миколаїв» (Львівська обл.) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0,

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Полтава» – 0:0 (д.ч. 1:0),

«Інгулець» (Петрове) – «Металург» (Запоріжжя) – 4:3,

«Кудрівка» – «Кремінь» (Кременчук) – 3:0,

«Звягель» – «Чайка» (П. Борщагівка) – 5:0,

«ЮКСА» (Київ) – «Нива» (Бузова) – 1:1 (пен. 4:3),

«Чернігів» – «Лівий берег» (Київ) – 1:2,

«Тростянець» – «Реал Фарма» (Одеса) – 3:0 (тех. перемога),

«Васт» (Миколаїв) – «Маріуполь» – 2:5,

«Дружба» (Мирівка) – «Вікторія» (Суми) – 1:2,

3 серпня (четвер)

16:00. «Локомотив» (Київ) – «Діназ» (Вишгород).

Додамо, що інший представник Закарпаття у престижному турнірі – прем’єрліговий «Минай» – розпочне свої виступи на пізніших етапах.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах