39310
13:52 3.082023

Юні мукачівські футболісти здобули нагороди на міжнародному турнірі

Спорт 1962

Нещодавно команди МФА U-14 та U-15 взяли участь у міжнародному турнірі у словацькому містечку Вранов над Теплоу.

Вікова категорія U-14

У перший змагальний день тривали змагання серед команд U-14. На груповому етапі в першій зустрічі мукачівська команда впевнено перемогла однолітків з польської Решовії з Жешува з рахунком – 4:0. Забитими м’ячами відзначилися Вадим Ганіговський (дубль), Роман Гудз та Мирослав Доник.

У другому матчі зі словацькою командою із Кошице рахунок був 2:1. У складі МФА рахунок зрівняв Ростислав Кудла, другий гол провів Вадим Ганіговський.

У півфіналі мукачівці зустрілися ще з однією словацькою командою із МФК Вранов. Цей поєдинок завершився з рахунком 4:0 на нашу користь. Дублем відзначився Артем Ковбасюк ще по голу провели Роман Гудз та Іван Шелевер.

МФА U 14 у фіналі впевнено перемогла однолітків Кішварди (3:0). Хет- триком відзначився Вадим Ганіговський. Вітаємо команду та тренерський штаб (Руслана Гогерчака та Олександра Войтюка) з перемогою на турнірі.

Вікова категорія U-15

Наступного дня, 30 липня, у рамках цього турнірі змагалися гравці 2009 р.н. У першому матчі на міжнародному турнірі у Вранові МФА U-15 впевнено перемогла Дуклу з Банської Бистриці (4:0). Голи провели Іван Третьяков, Владислав Перетятко, дублем відзначився Володимир Квіквінія.

На жаль у другому поєдинку мінімально поступилися господарям МФК «Вранов» (0:1). А в третьому матчі групового етапу МФА U-15 мінімально переграла словацький «Татран» (Ліптовскій Мікулаш) (1:0). Єдиний гол у матчі провів Володимир Великий.

У півфіналі закарпатці зустрілися з однолітками угорської «Кішварди». Попри ігрову перевагу та чимало нереалізованих нагод для взяття воріт суперника, пропустили у власні двічі й поступилися.

А в матчі за третє місце МФА зуміла в серії післяматчевих пенальті здолати польську «Решовію» з Жешува. Основний час гри завершився нічиєю 0:0.

Тож вітаємо гравців та тренерський штаб (Віталія Трачука та Віктора Гея) зі здобутками, так тримати й далі. А переможцем у цій віковій групі стала команда МФК «Вранов», яка перемогла «Кішварду» – 2:1, повідомляє офіційний сайт МФА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах