39476
16:23 21.082023

Хустські футболісти зазнали четвертої поразки в сезоні

Спорт 1494

Колектив Володимира Циткіна ніяк не може здобути переможний результат у сезоні 2023/24.

18–20 серпня тривали матчі четвертого туру Першої ліги України з футболу. Єдиний представник Закарпаття у другому за рангом дивізіоні країни – ФК «Хуст» – на своєму полі приймав волочиський «Агробізнес». Закарпатці знаходяться в нижній частині турнірної таблиці і роблять все можливе, аби звідти вибратися, однак їм це поки не вдається.

У протистоянні з «Агробізнесом» наша команда могла розраховувати на позитивний результат, однак за сімнадцять хвилин до завершення основного часу зустрічі пропустила м’яч і зазнала мінімальної поразки (0:1). Єдиний результативний удар був на рахунку Романа Кузьмина. З одним заліковим балом після чотирьох зіграних турів хустяни замикають турнірну таблицю групи А.

У сезоні 2023/24 «Хуст» зіграв п’ять офіційних матчів. У рамках Першої ліги підопічні Володимира Циткіна з однаковим рахунком 0:1 поступилися «Карпатам» (Львів), «Епіцентру» (Кам’янець-Подільський) та «Агробізнесу» (Волочиськ), а в Кубку України зазнали розгромної поразки (2:5) від «Скали 1911» (Стрий). Єдине протистояння, де вдалося здобути заліковий бал, це матч з чернівецькою «Буковиною» (0:0).

Нагадаємо, що минулого тижня ФК «Хуст» припинив співпрацю одразу з чотирма футболістами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах