40050
14:15 28.092023

«Минай» не зміг подолати 1/8 фіналу Кубка України з футболу

Спорт 1355

На шляху до чвертьфіналу закарпатців зупинила першолігова «Вікторія» (Суми).

Кубкове протистояння між «Минаєм» і «Вікторією» (Суми) відбулося 27 вересня на стадіоні «Ювілейний». На цей поєдинок закарпатці виставили не основний склад: на поле вийшли футболісти, котрі останнім часом отримували менше ігрової практики, а також гравці команди U-19.

На жаль, з реалізацією в минайців були проблеми. Попри певну незіграність наших футболістів, закарпатська команда все ж створила декілька небезпечних моментів, однак використати бодай один із них не змогла.

Натомість суперник одну з гольових нагод реалізував і виборов для себе історичну перемогу, оскільки «Вікторія» ще ніколи не доходила до 1/4 фіналу. Героєм зустрічі став Максим Сасовський, який у дебюті другого тайму завдав результативного удару головою після розіграшу стандарту.

Наступний поєдинок «Минай» зіграє у неділю, 1 жовтня. У рамках 9-го туру УПЛ закарпатці на своєму полі прийматимуть київську «Оболонь». У цій грі колектив Володимира Шарана гратиме винятково на перемогу, оскільки позиція в турнірній таблиці (останнє, 16-те, місце) не відповідає амбіціям клубу.

«Вікторія» (Суми) – «Минай» – 1:0 (0:0)

Гол: Максим Сасовський 47.

«Вікторія»: Денис Шеліхов, Олексій Зозуля, Андрій Нелін, Максим Сасовський, Дмитро Ульянов, Максим Покотилюк, Олексій Савченко (Дмитро Сахно 68), Антон Байдал (Максим Чеглов 77), Сергій Машталір (Артем Шпирьонок 78), Вадим Шаврін (Володимир Здирко 93), Максим Євпак (Ярослав Галенко 68).

Тренер – Анатолій Безсмертний.

«Минай»: Олександр Кемкін, Микола Киричок, Юрій Михайлів (Нікіта Лєднєв 46), Ігор Солдат, Артур Ременяк, Віталій Михайлів, Сергій Панасенко, Данило Голуб, Михаїл Гечев (Владислав Климак 62), Іван Демиденко (Богдан Бідзінський 62), Олег Вишневський.

Тренер – Сергій Мізін.

Інші матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу сезону 2023/24:

«Рух» (Львів) – «Олександрія» – 0:1,

«Верес» (Рівне) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:3,

«Полісся» (Житомир) – «Дніпро-1» – 1:1 (пен. 5:4),

«Чорноморець» (Одеса) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:1,

«Оболонь» (Київ) – «Динамо» (Київ) – 1:0,

«Металіст 1925» (Харків) – «Ворскла» (Полтава) – 0:3,

12 жовтня (четвер)

13:00. «Маріуполь» – «Зоря» (Луганськ).

Олег МИКИТА

Фото ФК «Вікторія»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах