40065
15:28 29.092023

Хустяни прийматимуть лідера Першої ліги України

Спорт 1479

29 вересня – 1 жовтня триватимуть матчі 10-го туру Першої ліги України з футболу сезону 2023/24.

Фото ФК «Карпати» (Львів)

Увага закарпатських поціновувачів футболу буде прикута до ФК «Хуст», який представляє нашу область у групі А. Колектив Володимира Циткіна успішно зіграв у завершальних матчах першого кола й піднявся на четверте місце турнірної таблиці (в активі команди 11 очок). Попереду друге коло змагань, за підсумком якого й будуть сформовані нові дві групи Першої ліги: «чемпіонська» (топ-5 команд з груп А і Б) та «вибування» (колективи, які на першому етапі займуть 6–10 позиції у своїх групах).

Наступна гра буде непростою для закарпатців, оскільки 1 жовтня (початок о 14:00) в гості завітає один із фаворитів другого за рангом дивізіону України – ФК «Карпати» (Львів). Команда Мирона Маркевича у дев’яти поєдинках здобула сім перемог і дві нічиї й з 23 очками в активі йде на першому місці групи А. До слова, одна із звитяг була здобута якраз над закарпатцями. У рамках 1-го туру львів’яни на своєму полі обіграли «Хуст» з рахунком 1:0.

Без сумніву, хустяни намагатимуться відібрати очки від львів’ян, однак зробити це буде доволі складно, оскільки в команді-суперника зібрані кваліфіковані футболісти, які спроможні виконувати найвищі завдання. Та навіть нічийний результат вважатиметься успіхом для «Хуста».

Інші поєдинки 10-го туру групи А:

29 вересня (п’ятниця)

14:00. «Поділля» (Хмельницький) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ),

30 вересня (субота)

14:30. «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Металіст» (Харків),

15:30. «Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці),

1 жовтня (неділя)

14:30. «Агробізнес» (Волочиськ) – «Нива» (Бузова).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах