40241
13:40 16.102023

Ужгородські «Карпати» вшосте здобули звитягу в чемпіонаті Угорщини

Спорт 3274

«Карпатівки» 15 жовтня зіграли шостий за ліком матч у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини з гандболу сезону 2023/24.

Фото ФГУ

Першочергове завдання ужгородської команди – стати переможцем своєї групи на першому етапі змагань. Якісною грою та стабільними результатами наші гандболістки все ближче до мети. Номінально домашній матч з DVSC Schaeffler U-21 став шостим поспіль, у якому українська команда здобула перемогу.

У звітній грі «карпатівки» були сильнішими як в оборонній грі, так і в нападі. У той час, коли суперниці марнували свої гольові нагоди, наші спортсменки їх реалізовували. За відсутності лідера команди (Дар’ї Кот), яка у той період грала за збірну України, на провідні ролі вийшли Владислава Слободян, Анастасія Полєтаєва та Аліса Петрів, які на трьох закинули більше половини м’ячів.

Вже за підсумками першого тайму «Карпати» лідирували – 22:14. З огляду на сили команд, друга половина зустрічі стала формальністю. В угорок не було жодних шансів щоб переломити хід гри на свою користь. У підсумку закарпатки продовжили нарощувати свою перевагу й на момент фінальної сирени вона сягала двадцяти двох м’ячів (46:24).

Результативними кидками у складі нашої команди відзначилися Владислав Слободян (9 м’ячів), Анастасія Полєтаєва (8), Аліса Петрів (8), Каріна Товтин (5), Каріна Колодюк (4), Ольга Макаренко (3), Анна Гававка (3), Катерина Міхєєва (3), Тетяна Волубцева (2) і Тетяна Кильч (1).

Здобувши шість перемог у шести поєдинках, «Карпати» одноосібно очолюють турнірну таблицю своєї групи. Статистика забитих-пропущених м’ячів – 237:139. Наступний поєдинок в угорському чемпіонаті ужгородки проведуть на початку листопада проти одного із переслідувачів – Vitka SE.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах