40499
11:58 7.112023

Вдалий дебют ВК «Медея» (Ужгород)

Спорт 1974

Жіноча волейбольна команда «Медея» цього сезону виступатиме у Першій лізі України. Днями колектив з обласного центру Закарпаття зіграв ігри 1-го туру, які проходили у м. Стрий.

3 листопада нашій команді протистояли господарки туру – «Рись-ДЮСШ» (Стрий). Закарпатські волейболістки вдало стартували, здобувши перемоги у двох сетах (25:18 та 25:16), але потім ініціативу перехопили суперниці, зробивши рахунок по сетах 2:2 (26:28 та 20:25 у третій та четвертій партіях відповідно). У вирішальній частині матчу краще діяли ужгородки (15:7), які й святкували свою першу вікторію.

Наступного дня «Медея» зустрілася із ВК «Воллейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ-2» (Чернівці). Наші спортсменки продемонстрували хорошу гру, здобувши переконливу звитягу з рахунком 3:0 (25:16, 25:16, 25:20).

Разом із командами «Метеор-Інваспорт» і «ОДЮСШ-Університет», «Медея» знаходиться на вершині турнірної таблиці Першої ліги України. Наступні матчі чемпіонату закарпатська команда зіграє через місяць, 8–10 грудня.

Нагадаємо, що на кінець року в команди заплановані ігри Кубка України. У рамках першого етапу ужгородки мірятимуться силами з «Буковинкою» (Чернівці), «Полісянкою» (Житомир) і «Прикарпаттям-Олімпією-ДЮСШ №2» (Івано-Франківськ). Краща з чотирьох перерахованих команд отримає путівку до «Фіналу восьми».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах