40651
13:11 24.112023

«Зірка» (Онок) – володар Суперкубка Берегівщини

Спорт 1466

Минулого вікенду на стадіоні села Сільце відбулася гра за Суперкубок Берегівського району з футболу 2023.

Зустрічалися чемпіон району ФК «Зірка» (Онок) та володар кубка району ФК «Правий Берег-Спарта» (Берегово). Ця гра очікувалася з нетерпінням, адже передбачити її результат було важко. Щоправда, коли команди вийшли на футбольне поле, стало зрозуміло, що фаворитом є «Зірка». Команда з Берегова приїхала на гру в складі 11 чоловік. До того ж, на воротах стояв польовий гравець.

Початок гри був рівним. Ініціативою володіли берегівці, які контролювали м’яч. «Зірка» обрала тактику гри на контратаці, що і принесло позитивний результат. Уже на 6-й хв., при першому ударі по воротах Михайло Брич відкрив рахунок. А на 15-й хв. Юрій Яцкулинець рахунок подвоїв. Здавалося, гра зроблена, але берегівці не здавались, продовжували комбінувати, проте усі їх намагання взяти ворота суперника, завершувались на підступах до штрафного майданчика. Перша половина гри завершилася з рахунком 2:0 на користь ФК «Зірка» (Онок).

Після перерви малюнок гри не змінився. І при першій контратаці Юрій Яцкулинець забив третій гол. Усе, на що спромоглися берегівці, це на 77-й хв. реалізувати пенальті. Автором гола став Іван Сливка. За три хвилини до фінального свистка Михайло Алексик ставить крапку у грі, забивши четвертий гол. Таким чином, володарем Суперкубка Берегівського району 2023 року став ФК «Зірка» (Онок), повідомляє Берегівська районна асоціація футболу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах