40654
14:47 24.112023

Дві гравчині ужгородських «Карпат» перебувають у складі збірної України

Спорт 4822

Жіноча збірна України з гандболу готується до чемпіонату світу 2023. З 20 до 26 листопада жовто-синьо дружина проводить збори в Олімпійському центрі «Конча-Заспа».

Фото ФГУ

Виклики до лав національної збірної отримали лінійна Каріна Колодюк та ліва крайня Аліса Петрів, які наразі виступають за «Карпати» (Ужгород). Також у збірній перебуває чимало колишніх гравчинь закарпатського клубу. Зокрема, Каріна Соскида, Євгенія Когуч, Мілана Шукаль, Анастасія Мелекесцева.

Після завершення тренувальних зборів, 26 листопада, збірна України вирушить на мундіаль. У групі G нашими суперниками будуть збірні Бразилії (гра відбудеться 29 листопада), Іспанії (1 грудня) та Казахстану (3 грудня). До основного групового етапу вийдуть три кращі команди.

Як зазначив головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов, головне завдання – пробитися до наступного раунду змагань. Зробити це буде нелегко, та шанси обов’язково будуть. Сподіватимемося, що із поставленим завданнями українські гандболістки впораються.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах