40664
09:03 27.112023

Від діток до дорослих: Мукачево долучилось до забігу «Acting for survivors»

Спорт 1196

Захід відбувся 26 листопада у парку «Центральний» в межах Міжнародної акції «16 днів активізму проти насильства» за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, за підтримки ООН та ГО «UA Experts», організований (управлінням соціального захисту населення Мукачівської міської ради, управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міськоі ради) у партнерстві з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення.

До заходу долучилась заступниця міського голови – Юлія Тайпс, яка подякувала всім присутнім за участь. Також до забігу долучились начальники та працівники відділів та управлінь Мукачівської міської ради, дкпутати міської ради,національна поліція, спортсмени, вихованці СОК ДЮСШ, вчителі та учні закладів освіти громади Мукачева та шанувальники спорту.

Дистанція забігу становила 1 км. Перед забігом учасникам провели розминку.

Спільне проведення старту Міжнародної акції «16 днів активізму проти насильства» у форматі забігу «Acting for survivors» є солідарним проявом небайдужості учасників/ць до осіб, які пережили і досі переживають травматичний досвід, та заохоченням до турботи про ментальне й фізичне здоров’я як основні складові повноцінної здорової життєдіяльності людини.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах