40673
15:50 27.112023

Закарпатські волейболісти припинили свої виступи в Кубку України

Спорт 3281

24–26 листопада відбулись поєдинки ІІ етапу Кубка України з волейболу серед чоловічих команд сезону 2023/24.

Раніше ми повідомляли, що ВК «УжНУ – збірна Закарпатської області» вдало стартував у Кубку України, здобувши перепустку до другого раунду змагань. На цьому етапі наші волейболісти також прагнули хорошого результату й виходу в наступний етап, та все склалося за негативним сценарієм і ми залишилися за межами когорти щасливчиків.

Учасниками ІІ етапу були 12 команд, яких поділили на три квартети. Закарпатська команда потрапила до групи Ж, де її суперниками були «Покуття» (Снятин), «Поділля» (Хмельницький) та «Горіш» (Делятинська ТГ). До ІІ етапу Кубка проходили по два найсильніші колективи з кожної групи, а також одна третя команда з найкращим показником. Ще п’ять ВК Суперліги автоматично пройшли далі.

Перший поєдинок ВК «УжНУ – збірна Закарпатської області» зіграв із «Покуттям». Колектив зі Снятина переважав закарпатців і доволі впевнено здобув «суху» перемогу. Перший сет завершився з рахунком 18:25, другий – 11:25, а третій – 21:25.

Далі була гра проти ВК «Горіш». Підопічні Михайла Скукіса нав’язали супернику боротьбу, але зачепитися за позитивний результат не змогли. Поступившись у двох стартових партіях (16:25 і 17:25), закарпатці перемогли в третій (25:18). Були шанси в наших спортсменів і в четвертій частині матчу, але суперник таки виявився сильнішим (24:26).

У заключному матчі з «Поділлям» була конкурентна боротьба. Закарпатський ВК до останнього мав шанси на перемогу, та на фінальний ривок не вистачило сил. Програвши перший сет з рахунком 20:25, у другому «УжНУ – збірна Закарпатської області» переміг 27:25. На жаль, третя і четверта партії були за суперниками (23:25; 22:25).

З нулем у графі «набрані очки» ВК «УжНУ – збірна Закарпатської області» посів останнє місце в групі Ж і покинув розіграш Кубка України сезону 2023/24.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах