40728
14:54 1.122023

Українська збірна стартувала з поразки на чемпіонаті світу з гандболу

Спорт 1430

У рамках 1-го туру наші гандболістки поступилися збірній Бразилії (20:35).

Як ми раніше повідомляли, збірна України виступає у групі G, де її суперниками є збірні Бразилії, Іспанії та Казахстану. Для проходу до основного групового етапу нам потрібно бути серед трійки лідерів. Зазначимо, що до лав національної збірної увійшла лінійна ужгородських «Карпат» Каріна Колодюк. Окрім цього у збірній перебуває чимало колишніх гравчинь закарпатського клубу. Зокрема, Каріна Соскида, Євгенія Когуч, Мілана Шукаль.

Стартова гра проти бразилійок проходила за переваги останніх. Наші суперниці грали впевнено і ще задовго до фінальної сирени забезпечили собі комфортну перевагу. За підсумками першого тайму рахунок був 10:17, а на момент завершення матчу – 20:35. Результативними кидками у складі збірної України відзначилися Тетяна Поляк (4 м’ячі), Тамара Смбатян (4), Каріна Соскида (3), Андріяна Науменко (3), Юлія Андрійчук (2), Марина Коновалова (2), Олеся Дяченко (1) та Каріна Колодюк (1).

Вже сьогодні, 1 грудня, Україна зіграє з Іспанією (початок гри о 21:30). А заключний і вирішальний матч цього групового етапу для команди Віталія Андронова відбудеться 3 грудня о 16:30. Нашим гандболісткам протистоятиме збірна Казахстану.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах