41209
15:27 5.022024

Ужгородські баскетболісти крокують далі

Спорт 2456

2–4 лютого в СК «Юність», що в обласному центрі Закарпаття, тривали матчі другого етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед гравців 2012 року народження.

Фото ФБУ

На Срібній землі зустрілися команди групи №1, аби визначити два кращі колективи, які автоматично проходять до наступного раунду змагань. Шанси на прохід зберігає також третя команда квартету. Для цього вона має бути однією з чотирьох кращих, хто посяде у своїх групах треті місця. Загалом таких груп у цій віковій категорії шість.

Приємно вражав своїх прихильників основний склад «Ужгород-ЗОДЮСШ». Гравці цієї команди були на голову сильніші за суперників. Ужгородці демонстрували стабільну гру високого рівня й без проблем досягли максимального результату. Спочатку наші спортсмени обіграли ОДЮСШ «Віта-Агро» (Львів) з рахунком 54:41. Далі була звитяга над МОБІ ДЮСШ (Бровари) – 59:39. А в заключний змагальний день вдалося досягти перемоги над одноклубниками з результатом 59:30.

Щодо «Ужгорода-ЗОДЮСШ-2», то, крім поразки від земляків, був також невтішний результат протистояння із ОДЮСШ «Віта-Агро» (Львів) (27:57). А єдину перемогу команда здобула в матчі з аутсайдером групи – МОБІ ДЮСШ (Бровари). Результат тієї гри – 58:31.

Окрім перерахованих зустрічей, також відбулось протистояння між МОБІ ДЮСШ та ОДЮСШ «Віта-Агро», яке завершилося розгромною перемогою останніх з рахунком 40:96.

Таким чином переможцем групи №1 став «Ужгород-ЗОДЮСШ», який загалом набрав 6 очок. ОДЮСШ «Віта-Агро» (Львів), здобувши 5 залікових балів, розташувалася на другій прохідній позиції. «Ужгород-ЗОДЮСШ-2» з чотирма пунктами в активі став третім, а команда МОБІ ДЮСШ (Бровари) з трьома очками – четвертою.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах