41338
11:52 18.022024

В активі «карпатівок» тільки перемоги

Спорт 1797

Як ми раніше анонсували, лютий вийшов насиченим для жіночої команди ужгородських «Карпат». Колектив Бориса Петровського зіграв календарні матчі в усіх трьох змаганнях, яких бере участь.

Фото ФГУ

8–11 лютого в Києві відбувся 4-й з’їзний тур жіночої Суперліги України з гандболу сезону 2023/24. Наші спортсменки провели чотири гри, в яких вибороли чотири переконливі перемоги. «Карпатівки» відзначилися гарними оборонними діями та ефективною грою в нападі. Жоден із суперників не зміг їм протистояти на рівних.

Спочатку «Карпати» обіграли миколаївський «Реал-МОШВСМ-ЦОП» (34:25), далі були звитяги над столичним «Спартаком-ШВСМ» (36:29) і броварським «КЗ КОР КОСФК» (37:28). А в заключній грі наші гандболістки здолали криворізький «ДонДУВС-ДЮСШ 4» (43:19). Завдяки такому гарному результату, «Карпати» разом з львівською «Галичанкою» знаходяться на вершині турнірної таблиці. В обох колективів по 30 очок. До речі, в наступному турі на нас очікує очне протистояння ужгородок та львів’янок. Гра обіцяє бути цікавою.

Вже за три дні після крайнього матчу української Суперліги, 14 лютого, на «карпатівок» чекав черговий поєдинок у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини. У рамках 12-го туру наші спортсменки зустрічалися з командою з міста Матесалька, яку обіграли з рахунком 39:33. Наразі ужгородський ГК має 22 очка в активі й очолює групу D.

На цьому насичені дні для «Карпат» не завершилися. Закарпатська команда відправилася у Рівне, де 16–17 лютого відбулись матчі першого етапу Кубка України сезону 2023/24. Суперницями наших дівчат були гравчині «КЗ КОР КОСФК» (Бровари). В обох протистояннях перевагою володіли закарпатки. Підопічні Бориса Петровського не дали ні на мить засумніватися в їхньому тріумфі й досить упевнено змогли отримати перепустку до наступного раунду змагань. У першій грі був зафіксований рахунок 39:18, а в другій – 37:25.

Як бачимо, «Карпати» доволі успішно проводять цей сезон і є одними з претендентів на перемогу в усіх трьох змаганнях. Сподіватимемося, що переможна серія ужгородських гандболісток буде затяжною і їх намагання взяти «золото» завершаться успіхом.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах