41593
13:26 13.032024

В обласному центрі Закарпаття відбулись змагання з фехтування

Спорт 744

В Ужгороді упродовж двох днів, 8–9 березня, тривав Закарпатський етап Всеукраїнської ліги Миронюка з фехтування на шпагах «Горець-2024».

Близько 200 спортсменок та спортсменів вийшли на доріжки у другому залі СК «Юність» у чотирьох вікових групах як серед хлопців, так і серед дівчат.

У категорії юнаків 2015 р.н. перемогу святкував Остап Мартинюк з Хмельницького, «срібло» у львівʼянина Демʼяна Колодка, а «бронзу» розділили кияни Іван Применко та Мирон Бебело. У цій же віковій групі серед дівчат «золото» до Києва повезла Ярина Мельник, на другій сходинці – Злата Дрозд (Хмельницький), третє місце розділили Анастасія Сологуб із Києва та Варвара Бондар із Хмельницького.

Киянин Андрій Гмиря переміг у категорії шпажистів 2013-2014 р.н, «срібло» у Олександра Рябова із Хмельницького; «бронзу» розділили Максим Логуш із Івано-Франківська та Арсен Колос зі Львова. Хмельничанка Софія Бойко перемогла у цій же віковій групі шпажисток, друга – Дарія Моногарова зі Львова, і на третій сходинці також львівʼянки – Вікторія Патрик та Меланія Сивак.

У шпажистів 2011-2012 років народження «золото» виборов ужгородець Андрій Ільтьо, а другий також спортсмен з Ужгорода Максим Дурда. Михайло Гавадзин з Хмельницького та Єгор Ваулін зі Львова мають «бронзу». У цій же віковій групі шпажисток кращою стала Альбіна Чернецька з Івано-Франківська, «срібло» у Марії Прозоровської з Хмельницького, «бронзу» розділили ужгородка Богдана Бокоч та Єлизавета Манштейн (Київ).

Артур Михайлюков зі Львова здобув «золото» у категорії шпажистів 2009-2012 років народження, на другій сходинці – Влад Погорєлов (Львів), «бронза» у Максима Андрейчика (Ужгород) та Володимира Колісника (Тернопіль). Хмельничанка Марія Прозоровська перемогла в цій же віковій категорії, «срібло» у Єлизавети Дробишевської з Дніпра, а на третій сходинці зупинилися ужгородка Лариса Богдан та дніпрянка Катерина Федороцова.

Вісімки найсильніших нагородили памʼятними подарунками, медалями та сертифікатами, повідомляє Федерація фехтування Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини