41647
11:54 18.032024

Зимова першість Закарпаття з футболу: розпочався раунд плей-оф

Спорт 1712

Протистояння 1/4 фіналу тривали 17 березня на трьох стадіонах краю: ужгородському «Авангарді», виноградівському «Пластмасовику» та смт Середнє.

«Будівельник» (Ужгород) – «Севлюш» (Виноградів). Фото ФК «Севлюш»

«Будівельник» (Ужгород) – «Севлюш» (Виноградів)

Колектив з обласного центру зумів нав’язати серйозну боротьбу чинному володарю трофею. На 28-й хв. після автоголу Василя Куделка «Будівельник» повів у рахунку. Через пів години ігрового часу Адріан Пуканич зрівняв рахунок, а на 66-й хв. Михайло Чедрик вивів «Севлюш» уперед (1:2). Та втримати переможний результат виноградівцям не вдалося. За чотири хвилини до завершення основного часу зустрічі «Будівельник» зміг відігратися (2:2). Автором результативного удару став Руслан Зінаков.

Переможця протистояння довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. Тут фортуна була на боці «Севлюша», який в підсумку переміг – 3:5.

«Вільхівці» – «Медея» (Оноківська ТГ)

Суперництво двох доволі рівних команд пройшло без забитих м’ячів, хоч гольові моменти виникали як в одних, так і в інших. На допомогу визначення переможця прийшла серія пенальті. Під час пробиття 11-метрових ударів була напружена боротьба, тріумфатором з якої вийшла все ж «Медея» (4:5).

«СХІ» (Ужгород) – «Сокіл» (Холмківська ТГ)

В обох 45-хвилинках був зафіксований паритет. Якщо в першій з рахунком 1:1, то в другій – 0:0. Два взяття воріт, що відбулися в цій грі, припали на кінцівку тайму. На 39-й хв. Іван Карпів вивів «СХІ» вперед, а на 41-й хв. Роберт Товт відновив паритет. У серії пенальті кращими були представники «Сокола» (3:4).

«Тячів» – «Зірка» (Онок)

Це єдиний поєдинок 1/4 фіналу, в якому одна з команд володіла значною перевагою й зуміла досягти потрібного результату в основний час зустрічі. Тячівці ще в першому таймі забили два м’ячі: авторами точних ударів стали Михайло Лозинець (25) та Іван Качур (44). Після перерви містяни обертів не збавили й довели справу до розгрому – 5:0. Своє ім’я в графу «забиті м’ячі» також вписали Євгеній Солонина (52), Дмитро Антошин (79) і Андріан Бабич (91).

У рамках 1/2 фіналу матимемо такі пари:

«Севлюш» (Виноградів) – «Медея» (Оноківська ТГ),

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Тячів».

Ігри відбудуться у неділю, 24 березня.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах