41729
14:59 25.032024

Головний тренер ФК «Минай» Желько Любеновіч: «Команда заслуговує на більше»

Спорт 916

Коуч закарпатської команди під час включення на УПЛ-ТБ прокоментував переможну гру своєї команди проти «ЛНЗ».

«Ця перемога у першу чергу присвячується нашому футболісту – Назарію Воробчаку, який декілька днів тому переніс операцію на коліні та в якого 22-го числа було день народження. Вітаємо його таким чином з іменинами. Також був день народження у мого брата та сина – таке велике свято вийшло.

Що стосується гри, футболісти виконали все, що від них вимагається та заслужили на перемогу. Це був той футбол, який наш тренерський штаб хоче бачити. До такого футболу ми прагнемо. Будемо робити все, щоб так і продовжувати.

Дуже радий, що Кораблін та Устименко забили – їх перші голи за «Минай». Дуже радий за Устименка – він давно не забивав. Я, до речі, перед грою жартував, що саме Денис сьогодні відзначиться – так і сталося. Кораблін молодий та талановитий. Багато виконує робити і добре, що йому вдалось забити. Ця команда продемонструвала, що вона заслуговує на більше», – розповів Желько Любеновіч.

Здобувши 13 очок, «Минай» скорочує відставання від зони стикових матчів до трьох пунктів. Далі в закарпатців дві домашні гри. 31 березня минайці зустрінуться з «Олександрією», а 8 квітня з «Поліссям» (Житомир).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах