41750
15:05 26.032024

«Спарта» (Берегово) – чемпіон Благодійного турніру

Спорт 573

Днями відбулись ігри 5-го туру Благодійного турніру – Зимова першість Берегівського району з футболу на підтримку воїнів ЗСУ.

«Севлюш-юнаки» (Виноградів) – «Спарта» (Берегово) – 2:3

Цю гру можна було назвати фінальною, адже зустрічались лідери першості. Від її результату залежала доля переможця. У першому таймі гра була рівною. Команди почергово атакували ворота суперника. Рахунок відкрили юнаки «Севлюша». На 21-й хв. відзначився Ярослав Попович. На 27-й, завдяки влучності Миколи Міщенка, рахунок став рівним.

Початок другої половини гри не відрізнявся від першої. На 50-й хв. Максим Бровді вивів виноградівців уперед. А за дві хвилини арбітр матчу Степан Шуба вказує на 11-метрову позначку у ворота «Севлюша». Пробиває Микола Міщенко, воротар відбиває м’яч, але на добиванні Роман Огар зрівнює рахунок. У подальшому заволоділи ініціативою берегівці. Вони переважали суперника, що і принесло результат на 63-й хв. Відзначився Роман Огар.

«Перехрестя» – «Сільце» – 2:1

Результат цього матчу вирішував бронзових призерів. «Перехрестя», при розгромній перемозі, мали шанси посісти другу сходинку у турнірній таблиці. Початок гри був за футболістами «Сільця». Вони багато атакували, створювали гольові моменти, але підводила реалізація. До того ж кіпер «Перехрестя» неодноразово виручав команду. На 15-й хв. Дмитро Ваш виводить «Сільце» уперед. І команда з «Сільця» продовжує домінувати на полі. Наприкінці першого тайму Антон Янкі зрівнює рахунок.

Перерва пішла на користь футболістам «Перехрестя». Вони вийшли на поле більш зібраними і почали контролювати хід подій. І вже на початку другого тайму Степан Сігетій із пенальті виводить «Перехрестя» уперед. Надалі «Перехрестя» грало на утримання рахунку, не даючи супернику наближатись до власних воріт, почергово створюючи контратаки.

«Кідьош» – вихідний.

Після завершення матчів відбулася церемонія нагородження. «Спарта» (Берегово) отримала кубок, золоті медалі та диплом. «Севлюш-юнаки» та «Перехрестя» відповідно срібні і бронзові медалі та дипломи.

ЗАФ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах