42064
12:13 22.042024

Хустські футболісти зазнали першої поразки у 2024 році

Спорт 487

Вояж на Київщину для команди Володимира Циткіна успіхом не увінчався. 20 квітня у рамках 5-го туру ІІ етапу Першої ліги України з футболу «Хуст» з мінімальним рахунком поступився «Діназу» (Вишгород).

Закарпатська команда успішно розпочала 2024-й рік, виборовши чотири перемоги. Такі результати дозволили хустянам покинути зону вильоту. І ось минулого вікенду ця безпрограшна серія перервалася. 

Гра з «Діназом» вийшла доволі цікавою, оскільки команди демонстрували атакуючий футбол. Біля володінь обох голкіперів виникало чимало небезпечних моментів, але тривалий час їм вдавалося зберігати свої ворота неушкодженими. І тільки на компенсованих арбітром хвилинах був забитий перший і єдиний гол. Після розіграшу стандарту точним ударом головою відзначився Андрій Волошин.

У турнірній таблиці групи «Вибування» «Хуст» займає рятівне, п’яте, місце (23 очки). Наступний матч підопічні Володимира Циткіна зіграють 28 квітня на своєму полі проти запорізького «Металурга», якого нещодавно обігрували з рахунком 4:1.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах