42325
08:50 13.052024

Гвардійці Закарпаття долучились до благодійного марафону

Спорт 689

Військовослужбовці Закарпатського підрозділу Національної гвардії України підтримали перший благодійний марафон в Ужгороді. За даними організаторів, участь у заході взяли близько тисячі спортсменів і спортсменок.

Всі кошти, зібрані під час забігу передадуть на потреби Сил оборони України. Для спортсменів влаштували декілька забігів. Окрім класичної марафонської дистанції у 42 кілометри 195 метрів, організували напівмарафон, забіг на 10 кілометрів, естафету для 4 учасників, кожен, з яких пробіг по 5 кілометрів 250 метрів і благодійну кілометрову дистанцію. Закарпатські нацгвардійці також долучились до старту. Вони пробігли естафету і взяли участь у благодійному кілометровому забігу.

«Я займаюсь спортом багато років. Дуже радий, що сьогодні маю декілька вільних годин, і вирішив, що обов’язково буду тут. Цей забіг благодійний – організатори збирають кошти на потреби моїх побратимів, тому тут я переслідую дві мети: допомога моєму війську і випробування себе на міцність. Впевнений що обидві цілі будуть досягнуті. Вірю, що обов’язково візьму участь і у марафоні нашої перемоги над ворогом», – заявив нацгвардієць Олег.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах