42538
14:50 27.052024

Головний тренер ФК «Минай» Желько Любеновіч: «Завдання за один рік повернутись в УПЛ»

Спорт 727

На післяматчевій пресконференсії коуч закарпатської команди прокоментував поразку від «Кривбасу» (0:3) і розповів про плани на літо та наступний сезон.

«Вітаю «Кривбас» з перемогою та здобуттям бронзових нагород. Вони заслужено зайняли третє місце. Бажаю команді Юрія Вернидуба успіху в наступному сезоні та єврокубках. Сподіваюсь, їм вдасться пробитись до групового раунду.

Стосовно гри, у нас не вистачило сил, щоб перемогти в цьому матчі – зробити те, що далось у попередньому. Вдячний своїм футболістам за цей сезон, за той період, що я працюю в команді головним тренером.

Починаємо готуватись до першої ліги. Сподіваюсь, у нас будуть пропозиції щодо наших футболістів. Хочеться, щоб вони пішли на підвищення. А ми будемо займатись комплектацією команди на наступний сезон. Стоїть завдання за один рік повернутись в УПЛ. Зробимо все для цього. У мене ще рік контракту з клубом. Тож залишаюсь в «Минаї», та буду працювати», – цитує Желько Любеновіча офіційний сайт ФК «Минай».

– Поразка, негативні емоції, виліт до першої ліги. Але все ж, ви розумієте, що зробили для цієї команди неможливе?

– Вважаю, зробити неможливе – це залишитись в УПЛ. Але ми цієї мети не досягли. Так, в цілому ми зробили багато роботи: у 2024 році набрали 19 очок. Нам не вистачило зовсім трішки. Я вдячний своїм футболістам за виступ у весняній частині чемпіонату.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах