42739
14:35 10.062024

Чвертьфінальні протистояння Кубка області з футболу

Спорт 1142

У неділю, 9 червня, відбулися перші ігри 1/4 фіналу Кубка Закарпаття з футболу сезону 2024.

«Тячів» – «Севлюш» (Виноградів). Фото ФК «Севлюш»

На вікенд планувалися чотири матчі, однак не всі вони були проведені. Протистояння між вищоліговим «Вишковом» та першоліговими «Лінцями-Зіркою» (Середнянська ТГ) не відбулося. Що ж до зіграних матчів, то вони вийшли видовищними та результативними: у кожному було забито по 6 голів.

«Тячів» – «Севлюш» (Виноградів)

На папері це протистояння було центральним, оскільки зустрічалися команди з топ-3 Вищої ліги. Фаворитами вважалися виноградівці, але тячівцям вдалося нав’язати їм боротьбу. Матч міг бути більш конкурентним, якщо б на старті гри господарі не залишилися в меншості: на 13-й хв. Андріан Бабич був вилучений за позбавлення суперника очевидної гольової можливості.

На екваторі першого тайму Адріан Пуканич вивів «Севлюш» уперед, однак перед перервою його команда пропустила м’яч у відповідь. Автором результативного удару був Михайло Лозинець. У другій 45-хвилинці гравці групи атаки пожвавилися, і голів стало вдвічі більше, ніж до перерви. Героєм зустрічі виявився Михайло Чедрик, який протягом 27 хвилин оформив хет-трик (54, 68, 81). У складі «Тячева» ще одним голом на 78-й хв. відзначився Михайло Лозинець.

У підсумку виноградівці здобули виїзну перемогу (4:2) і можуть з оптимізмом дивитися на матч-відповідь, який відбудеться на їхньому полі.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Бужора» (Іршава)

Господарі ставлять перед собою найвищі цілі, тож до цього матчу підходили з великою відповідальністю. Перший тайм у їхньому виконанні вийшов доволі успішним, адже вдалося провести дві результативні атаки, на завершенні яких майстерно зіграв Руслан Соскида (16, 40). Досвідчений форвард не зупинявся й на 55-й хв. оформив хет-трик. Минуло ще 15 хвилин, і рахунок став розгромним: Мартин Фулайтер точним «пострілом» установив на табло результат 4:0. 

Після серії вдалих дій «Медея» втратила концентрацію в захисті й наприкінці зустрічі пропустила два голи. Дубль оформив Василь Зан. Взяття воріт відбулися на 72-й і 85-й хвилинах. Запас «Медеї» у два голи (4:2) перед другим матчем виглядає доволі переконливим, однак «Бужора» спробує перевернути все з ніг на голову.

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Перечин» 

У гості до команди Вищої ліги завітав представник Першої. Попри різний клас команд, гра вийшла рівною. Перший тайм був за перечинцями, котрі зуміли здійснити три результативні атаки: забитими м’ячами відзначилися Едуард Стецо (22), Мілан Бутрик (38) і Микола Іванчо (42). Упевнена перевага в рахунку зберігалася до заключної 15-хвилинки. А ось ближче до завершення зустрічі «Сокіл» почав завдавати результативних ударів і врятувався від поразки. Голи Едгарда Русина (78), Владислава Сердюка (83) та Івана Скунзяка (88) зробили рахунок нічиним – 3:3. 

Усе вирішиться в матчі-відповіді.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах