42843
15:27 17.062024

Визначено півфіналістів Кубка області з футболу

Спорт 1837

У неділю, 16 червня, відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Закарпаття з футболу 2024. Гучних сенсацій не було: фаворити здобули путівки до наступного етапу змагань.

«Севлюш» (Виноградів) – «Тячів». Фото ФК «Севлюш»

«Перечин» – «Сокіл» (Холмківська ТГ)

У першій зустрічі цих команд «Сокіл» зумів відгратися з 0:3. Було б прикро, якщо б після такого камбеку команда програла другий матч. У виїзній грі колектив з Холмківської ТГ вже не припускався таких помилок як напередодні й доволі переконливо досяг потрібного для себе результату. На 7-й хв. Іван Повхан вивів гостей уперед, а на 54-й хв. Роберт Товт подвоїв перевагу «Сокола». На 69-й хв. Владислав Микуляк скоротив відставання перечинців до мінімуму, однак як виявилося згодом – це був максимум першолігового колективу. На останній хвилині основного часу зустрічі Михайло Дудаш результативним ударом установив на табло остаточний рахунок гри (1:3) й приніс своїй команді звитягу за підсумками двоматчевого протистояння.

«Севлюш» (Виноградів) – «Тячів»

Виїзну перемогу в першому поєдинку (4:2) виноградівці закріпили розгромом у домашньому матчі (5:0). «Севлюш» провів чергову потужну гру і святкував вихід до півфіналу. Позитивний результат у матчі-відповіді своїй команді забезпечили Адріан Пуканич (35, 49, 52), Михайло Реплюк (7) і Сергій Яцкулинець (83).

«Бужора» (Іршава) – «Медея» (Оноківська ТГ)

До цієї гри гості підходили з перевагою у два м’ячі (4:2). Попри набутий раніше гандикап, «Медея» не грала на втримання рахунку, а прагнула розвинути успіх. Команда з Оноківської ТГ зберегла свої ворота «сухими» й провела дві результативні атаки, на завершенні яких успішно зіграли Іван Ільчук (45) та Олександр Глагола (88). Таким чином представник Ужгородщини доволі переконливо подолав цей етап змагань (6:2 за сумою двох матчів).

Додамо, що чвертьфінальний двобій між «Лінцями-Зіркою» (Середнянська ТГ) і «Вишковом» не відбувся й останні автоматично пройшли до півфіналу.

У рамках 1/2 фіналу Кубка Закарпаття 2024 на нас очікуватимуть такі протистояння:

«Вишково» – «Севлюш» (Виноградів),

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Сокіл» (Холмківська ТГ).

Перші поєдинки відбудуться 23 червня, а матчі-відповіді заплановані на 30 червня.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах