42920
12:03 24.062024

Перші півфінальні протистояння Кубка Закарпаття з футболу 

Спорт 678

79-й за ліком Кубок Закарпаття з футболу серед аматорських команд вийшов на фінішну пряму. У неділю, 23 червня, були зіграні матчі 1/2 фіналу.

«Вишково» – «Севлюш» (Виноградів)

«Севлюш» вважають фаворитом у всіх обласних змаганнях. У нинішньому сезоні виноградівці підтверджують цей статус і перебувають на провідних ролях як у Кубку, так і чемпіонаті краю.

У першому півфінальному поєдинку, проти аутсайдера Вищої ліги, гостям удалося забити швидкий м’яч (на 3-й хв. відзначився Михайло Чедрик), і це дозволило їм почуватися на полі спокійніше та впевненіше. Надійна гра в обороні дала змогу зберегти свої ворота неушкодженими, а гострі дії в нападі посприяли тому, що наприкінці першого тайму, на 41-й хв., «Севлюш» забив удруге (цього разу гол на рахунку Сергія Яцкулинця). У другій 45-хвилинці гості контролювали хід зустрічі й довели справу до переможного для себе результату – 0:2.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Сокіл» (Холмківська ТГ) – 2:3

Протистояння команд з Ужгородщини вийшло видовищним і результативним. Гравці обох колективів активно йшли вперед і радували своїх прихильників забитими м’ячами. 

Ще в першому таймі «Сокіл» зумів здійснити дві ефективні атаки, на завершенні яких успішно зіграли Ерік Івашко (25) та Ігор Вагін (44). Між цими епізодами, на 33-й хв., був гол від господарів. Точного удару з «позначки» завдав зірковий нападник «Медеї» – Євген Селезньов.

На екваторі другого тайму Іван Скунзяк подвоїв перевагу гостей, і це стало вагомою заявкою на успіх. Колектив з Оноківської ТГ розумів, що поступатися в домашньому матчі у два м’ячі не можна, тому помчав відіграватися. І на завершальній хвилині основного часу зустрічі «Медея» таки зуміла скоротити відставання до мінімуму (голом відзначився Вадим Селещук). Як підсумок – рахунок 2:3 на користь «Сокола».

Наступної неділі, 30 червня, відбудуться матчі-відповіді. Якщо «Севлюш» зміг створити собі комфортний гандикап і став на крок ближчим до фіналу, то в іншій парі ще не все вирішено. «Соколу» треба буде добре постаратися задля збереження позитивного результату в битві з амбіційною «Медеєю».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах