42925
13:49 24.062024

«Минай» провів перший літній спаринг

Спорт 783

Суперником команди Желько Любеновіча був ФК «СХІ» (Ужгород).

Фото «СХІ»

Цікавим вийшов перший літній спаринг команди з Ужгородщини. Річ у тім, що суперником «Минаю» виступив ФК «СХІ», у якого є багато спільного з минайцями окрім географічної близькості. Головний тренер «СХІ» – Яромир Лобода, який за сумісництвом очолює команду «Минаю» U14 та став чемпіоном ДЮФЛ Закарпаття у своїй віковій категорії. Президентом клуба є Рудольф Балажинець – колишній керманич юнацької команди «Минаю». А у складі «СХІ» виходили на поле колишні минайці. Наприклад, Роберт Смокоровський, Максим Максимець та Іван Капустей. Тобто, гра вийшла товариською у всіх сенсах.

У минулому сезоні ужгородський колектив брав участь у чемпіонаті першої ліги серед юнацьких команд (U19). А у наступному планує заявитись у другу професійну.

Ще до перерви минайці забили двічі. Щоправда у першому випадку м’яч опинився у воротах від гравця команди-суперниці – Владислав Лушпінь невдало намагався перервати прострільну передачу потенційного новачка закарпатської команди. А за 12 хвилин після подачі з кутового відзначився центральний захисник «Минаю» Богдан Чуєв.

Крапку у зустрічі поставив Єгор Гунічев, який ефектно перекинув м’яч через голкіпера на останній хвилині регламентованого часу.

Наступну товариську гру «Минай» проведе 29 червня. Суперник закарпатців – першоліговий «Металіст» з Харкова, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах