42932
13:14 25.062024

В Ужгороді відбувся футбольний турнір серед команд мікрорайонів міста

Спорт 1087

Змагання, які відбулися наприкінці минулого тижня на штучному майданчику ЗОДЮСШ, були приурочені до Дня Конституції України.

Участь у святковому турнірі взяли 6 команд (понад 40 спортсменів): «All Cash», «Пікниця», «Paradise», «Бабаян», «Екстрім» та «Bong». Згідно регламенту було створено 2 групи по 3 команди. Першу групу склали: «Bongh», «Бабаян», «Пікниця». До другої увійшли: «Екстрім», «Paradise» та «All Cash».

Згідно зайнятих місць у групах, команди грали стикові матчі за підсумкові місця: треті команди за п’яте місце, другі – за  третє, а перші – визначали переможця та срібного призера турніру.

Так, у матчі за 5-те місце зійшлися «Пікниця» та «All Cash». З рахунком 4:3 перемогу святкували «ковбасники». У поєдинку за «бронзу» «Бабаян» переміг «Екстрім» (3:1). У фінальному поєдинку зустрілися «Bong» та «Paradise», у якому сильнішими були останні (4:2).

Оргкомітетом були визначені кращі в номінаціях:

– воротар – Мілан Опаленик («Paradise»),

– гравець – Володимир Прохненко («Екстрім»),

– бомбардир – Олександр Кіш («Bong»).

Спеціальним призом було відзначено кращого арбітра змагань – Андрія Медвідя.

Усі команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами, гравці – грамотами та медалями різного ґатунку, номінанти – статуетками, повідомляє Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах