42973
11:45 1.072024

У Кубку Закарпаття з футболу зафіксовані розгромні результати

Спорт 526

30 червня відбулися матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка області з футболу 2024.

«Севлюш» (Виноградів) – «Вишково». Фото ФК «Севлюш»

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Медея» (Оноківська ТГ)

У першій зустрічі цих команд «Сокіл» здобув виїзну перемогу з рахунком 2:3. У матчі-відповіді колектив із Холмківської ТГ прагнув втримати необхідний результат і пробитися до головного поєдинку турнірну. Та все пішло не за їхнім сценарієм. «Медея» того дня феєрила і розгромила господарів поля, здобувши перепустку до фіналу.

Долю протистояння було визначено ще в першому таймі, оскільки до перерви «Медея» зуміла провести аж шість результативних атак. Стало зрозуміло, що друга 45-хвилинка буде формальністю, адже відіграти таке відставання майже неможливо. У підсумку «Сокіл» не забив навіть гол престижу, а гості в другому таймі провели ще одну результативну атаку і встановили на табло рахунок 0:7 (3:9 за сумою двох матчів).

Руслан Соскида та Олександр Глагола оформили хет-трики: перший відзначився на 11-й, 26-й та 42-й хв., а другий забивав на 13-й, 23-й і 36-й хв. Ще одне взяття воріт відбулося на 53-й хв. після точного удару Богдана Зуба.

«Севлюш» (Виноградів) – «Вишково»

«Севлюш» – команда максималістів. Вони прагнуть вибороти трофеї в усіх турнірах, в яких беруть участь. І їм це майже завжди вдається. Іншого результату, окрім тріумфу в Кубку області, вони не розглядають. Виноградівці впевнено крокують до свої цілі, розгромивши чергового суперника.

У гостях «Севлюш» переміг 0:2. У рідних стінах грати на втримання рахунку команда не хотіла. Виноградівці продемонстрували динамічний і яскравий футбол, забивши десять голів. Михайло Чедрик (15, 34), Адріан Пуканич (20, 49), Юрій Чонка (62, 76) і Богдан Котляр (67, 89) забили по два м’ячі; а Василь Куделко (3) та Дмитро Ботнар (69) відзначилися по голу. Як підсумок – загальна перемога «Севлюша» з рахунком 12:0.

Таким чином, у фіналі Кубка Закарпаття з футболу 2024 зустрінуться «Севлюш» і «Медея». Виноградівці вважатимуться фаворитами майбутнього протистояння, однак колектив з Оноківської ТГ спробує завдати поразки  лідеру обласного футболу. Чим це все закінчиться – дізнаємося 24 серпня.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах